Това е много изразителен метод и лесен  начин на лакиране на ноктите с много бързо нанасяне и втвърдяване и с трайност 10-14 дни в зависимост от вида на ноктите.СИСТЕМАТА ЕДНА СТЪПКА ЩЕ ДЪРЖИ БЛЯСЪКА НА НОКТИТЕ ВИ ПО ДЪЛГО ОТКОЛКОТО СТЕ ОЧАКВАЛИ

ПРОЦЕДУРА:
1. Дезинфекцирайте ноктите, ако е необходимо, изтласкайте и отстранете кутикулата и обезмаслете с OFF течност.
2. Изберете желания нюанс и го нанесете върху обезмаслените нокти в много тънък слой, които втвърдяват в LED лампата за 30 секунди – в UV лампата за 2 минути.
3. След втвърдяване на първия слой, ЛАКИРАЙТЕ ноктите с втория много тънък слой лак ROCKLAC и отново втвърдявайте в LED лампата, НО за 60 секунди или в UV лампата за 2 минути. След изпичане ноктите са завършени.ПО ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА ЗАВЪРШИТЕ С ТОП ЛАК
4. Полученият ефект има ослепителен блясък и красив плътен цвят на нокътя. Ако желаете, нанесете масло за нокти ВЕЧЕ можем да се гордеем с красиво коригирани нокти за дълго време.

Отстраняване:
1. За да премахнете слоя  ROCKLAC, използвайте почистващото средство OFF REMOVER, което се нанася върху фолиото за отстраняване за тази цел и увийте всеки НОКЪТ отделно в фолиото и оставете за около 7-10 минути.
2. След като изтече времето, махнете фолиото от нокътя и отстранете лака ROCKLAC с помощта на  метална шпатула. Веднага след това ROCKLAC може да се приложи отново.

Рок лак